Týdenní nabídka hotových jídel

Obědy na jednotlivé dny nebo celý týden si můžete zamluvit u obsluhy, nebo na telefonech 353 312 320, 728 946 730.

polévka


PDF verze pro tisk: tydenni_menu_27-03-23.pdf

Týdenní nabídka hotových jídel pro naše zákazníky a hezká inspirace pro naši konkurenci.

Pondělí 27.3.

polévka KRUPICOVÁ S VEJCEM 35,-
I.
II. ČOČKA, PÁREK, KYSELÁ OKURKA 115,-
III. HOVĚZÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 129,-

Úterý 28.3.

polévka Vývar s nudlemi 35,-
I.
II. VEPŘOVÉ NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINA 119,-
III. SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELENINOVÁ OBLOHA 125,-

Středa 29.3.

polévka KULAJDA 39,-
I.
II. ŠPAGETY S VEPŘOVÝM MASEM, SÝR 115,-
III. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, DUŠENÝ HRÁŠEK, BRAMBOR 135,-

Čtvrtek 30.3.

polévka VÝVAR S NOKY35,-
I.
II. SEGEDÍN, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 119,-
III. PŘÍRODNÍ ROŠTĚNÁ, SÁZENÉ VEJCE, OPEČENÝ BRAMBOR 139,-

Pátek 31.3.

polévka GULÁŠOVÁ 42,-
I.
II. PŘÍRODNÍ KUŘECÍ PLÁTEK, RÝŽE 115,-
III. VEPŘOVÁ PEČENĚ, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK 139,-

Sobota 1.4.

polévka0,-
I. OTEVŘENO OD 12:00 0,-
II.

Neděle 2.4.

polévka0,-
I. OTEVŘENO OD 12:00 0,-
II.

Sídliště 4, Toužim 364 01

Otevírací doba

Po-Čt 11 - 20
11 - 21
So 12 - 21
Ne 12 - 20

Kuchyně

Po-Čt 11 - 20
11 - 20
So 12 - 20
Ne 12 - 20

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line, v případě technického výpadku nejpozději do 48 hodin.

plzeňský prazdroj gambrinus master birell kofola lavazza

Dnešní hotová jídla

Úterý 28.3.
pol. Vývar s nudlemi
I.
II. VEPŘOVÉ NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINA
III. SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELENINOVÁ OBLOHA

celý týden...

Akce

- žádné akce -

Možnosti platby

ticket restaurant gastropass cheque dejeuner